Qui ha dit que les platges són només per a prendre el sol? Les platges són per a tenir moments de relax, òbviament, però també són un espai formidable per a fer esport! Això sí, vigilant sempre de no fer grans esforços a les hores de més sol i procurant hidratar-nos ben sovint així com protegint-nos sempre del sol amb un bon protector solar. Un cop dit això, les platges són per gaudir-les i per cremar calories a l’aire lliure.

Però us podeu preguntar, on puc fer esport? Quines són les millors platges per a fer-ho? Doncs deixeu que us aconsellem! I és que entre l’Hotel W i el Fòrum hi ha tot un gran espai per a practicar tota mena d’esports. Hi podrem trobar des de xarxes de voleibol, cistelles de korfbal, porteries de futbol, frisbees i molt més!

És important saber que hi ha grups que s’organitzen per a practicar diferents esports. Per exemple, a la platja de la Mar Bella hi ha un grup anomenat Salty Freesby que es reuneixen en grups de 5 o 7 jugadors els diumenges per la tarda, vora les 18:30h per a practicar aquest esport. D’altra banda, hi ha qui prefereix jugar al voley platja i es reuneixen els dijous per la tarda davant del Xiringuito Escribà per a jugar partits de 2×2, 3×3 o 4×4. Generalment ho fan els dijous a les 18:30h a la platja del Bogatell, tot i que hi podreu trobar més dies i grups practicant aquest esport. A la mateixa platja, hi podrem trobar aquells a qui els agrada jugar al Frescobol, un esport amenitzat per ritmes brasilenys ja que l’organitzador, en Thierry, és de Brasil. No hi faltaran doncs ni música ni caipirinhas!

Això i molt més es pot fer a la sorra, però no hem d’oblidar tots els esports que es poden practicar a l’aigua! I és que al llarg de les platges de Barcelona podrem trobar llocs en els què ens podran facilitar el material i també ensenyar a practicar diferents esports aquàtics com per exemple l’esquí aquàtic, el paddle surf, el wakeboard, snorkel, busseig, etc. O bé, si el que volem és divertir-nos i deixar anar l’adrenalina, també tenen atraccions com el ski-bus, el parasailing, el fly-fish, i molt més!

Encara creus que no hi ha res per a fer a les platges de Barcelona? Descobreix tot el món esportiu que et pot oferir la platja i gaudeix al màxim de l’estiu de la teva vida!

Fes-te soci. Alta On-Line

La manera més fácil de fer-te soci d’Eurofitness.
Fes-te soci ara on.line i gaudeix dels avantatges exclusius només per a altes on.line.
T’ho posem fàcil : selecciones el Club, omples les dades personals, esculls l’oferta que més s’ajusti a les tevés necessitats i fas el pagament!

1. Dades de contacte
2. Seleccioneu opcions
3. Pagament

Demana la teva invitació

Et convidem a que gaudeixis de Eurofitness. Omple el formulari amb les teves dades i disposaràs d'una invitació personal.

Gènere
Document
Data de naixement

Formulari de contacte

Deixa'ns les teves dades i contactarem amb tu.