Destacat

Eurofitness col·labora amb la Fundació Eric Abidal

Des d’Eurofitness Perill recolzem iniciatives que tenen com a finalitat l’ajuda i el compromís social. Aquest juliol col·laborem amb la Fundació Eric Abidal, que té com a objectiu recaptar fons i promoure la investigació oncològica, així com la millora de les condicions dels pacients en tractament i dels seus familiars. Tots els beneficis obtinguts del Campus es destinaran directament a finançar projectes interns de la Fundació.

Tanmateix, la Fundació també realitza projectes per a millorar les condicions de menors que es troben en risc d’exclusió social amb l’esport com a eina. En aquest Campus, l’esport és el futbol, per tractar-se d’una iniciativa d’Eric Abidal, ex jugador del Futbol Club Barcelona i de la Selecció Francesa de Futbol.

A Eurofitness creiem que s’han de fer passos per construir una societat més justa i solidària. La necessitat de transformar aquesta realitat ens porta a cercar eines per fer-ho possible. Treballem per aconseguir un canvi i creiem en les pràctiques esportives per aconseguir-lo. També considerem l’esport com una eina fonamental per a millorar tant la salut física com mental dels que el practiquen, però sobretot creiem en l’esport com a eina per a la difusió de valors i d’integració social.

El Campus és un projecte que ofereix als nens i nenes l’oportunitat de gaudir de l’esport junt a altres activitats lúdiques i al mateix temps treballar valors que s’adquireixen en la pràctica de l’esport. I per això, oferim a tots els socis d’Eurofitness Perill, un 20% de descompte als nens que s’hi apuntin.

Tanmateix farem un sorteig aleatori entre tot els socis, de dues invitacions al Campus.

Campus de Futbol  Fundació Eric Abidal, a Puig Reig.
Edats:
entre 6 i 12 anys
Primera setmana de l’1 al 6 de juliol
Segona setmana del 8 al 13 de juliol

Contacte:
(+34) 931 426 450
info@ericabidalfoundation.org
www.ericabidalfoundation.org

Informeu-vos-en aquí