Destacat

EGym nou partner tecnològic dels Clubs Eurofitness

Des dels Clubs Eurofitness hem decidit donar un pas més i fer un salt qualitatiu en l’àmbit digital i començar una relació professional estratègica amb el líder alemany eGym, implementant una solució integral i intel·ligent per a què els socis i el personal d’Eurofitness gaudeixin de les seves prestacions ben aviat.

Aquesta relació neix amb l’objectiu d’adaptar-nos a les necessitats de digitalització dels centres. Des d’Eurofitness treballem per oferir una experiència motivadora i inspiradora als nostres socis oferint instal·lacions modernes i tecnològicament adaptades en espais confortables per a la pràctica esportiva, de fitness i wellness. Per això volem anar més enllà i portar la digitalització a la butxaca dels nostres usuaris.

A Eurofitness  som conscients de les tendències i sabem que cal avançar cap a la innovació tecnològica i la transformació digital, més encara en les pràctiques esportives ja que els proporcionarà una experiència única, útil i pràctica.  A més, es tracta d’una gran oportunitat per a millorar la proposta de valor dels Clubs Eurofitness i optimitzar el posicionament en el mercat.

Aquest acord amb eGym oferirà als nostres socis entrenar d’una forma més eficient amb tecnologia que els permetrà connectar les màquines amb una App i així poder controlar els temps de les sessions, fer un seguiment del rendiment, etc. En definitiva, els permetrà una nova forma d’entrenament més independent.