Eurofitness Edu

Fes de l'esport la teva professió!

Fes-te soci

Gaudeix de les instal·lacions i serveis que t'ofereix Eurofitness.

Fes-te soci

Gaudeix de les instal·lacions i serveis que t'ofereix Eurofitness .

Activitats

 • Eurofitness Edu al Saló de l’Ensenyament

  Per tal de difondre la oferta formativa d’EurofitnessEdu, aquest any, tindrem presència al Saló de l’Ensenyament de Barcelona que es celebrarà del 20 al 24 de març a la Fira de Barcelona. La participació al saló, queda emmarcada dins del 20è Aniversari del centre de formació, tenint com a uns dels principals objectius, consolidar-nos com

  Saber más

 • Certificació Oficial BODY PUMP

  Oferim a tots els nostres alumnes del cicle formatiu de grau superior i exalumnes, el curs de certificació oficial de Body Pump. Gràcies al nostre acord amb AEFA – LESS MILLS, els nostres alumnes podran gaudir d’una formació d’una gran qualitat i que de ben segur els oferirà moltes possibilitats d’inserció laboral. Dates i hores:

  Saber más

 • Curs de certificació Cycling 2018

  Posem en marxa el Curs de certificació Cycling 2018. Aquestes són les característiques: Dates i hores: – Divendres 30 de novembre, de 16h a 20h, a Eurofitness Can Dragó – Dissabte 1 de desembre, de 9h a 14h, a Eurofitness Can Dragó – Diumenge 2 de desembre, de 9h a 14h, a Eurofitness Can Dragó

  Saber más

Fes-te soci. Alta On-Line

La manera més fácil de fer-te soci d’Eurofitness.
Fes-te soci ara on.line i gaudeix dels avantatges exclusius només per a altes on.line.
T’ho posem fàcil : selecciones el Club, omples les dades personals, esculls l’oferta que més s’ajusti a les tevés necessitats i fas el pagament!

1. Dades de contacte
2. Seleccioneu opcions
3. Pagament

Demana la teva invitació

Et convidem a que gaudeixis de Eurofitness. Omple el formulari amb les teves dades i disposaràs d'una invitació personal.

Gènere
Document
Data de naixement

Formulari de contacte

Deixa'ns les teves dades i contactarem amb tu.