POLÍTICA DE PRIVACITAT

De conformitat amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, l’informem que la utilització de determinats serveis de la nostra pàgina web requereix que ens faciliti determinades dades personals, i que aquests seran objecte de tractament i incorporades a un fitxer propietat de Ubaefitness SL, amb la finalitat d’atendre les seves peticions o consultes, així com la gestió de clients, el manteniment de relació comercial, l’anàlisi i la formació de perfils, l’enviament per qualsevol mitjà (inclosos els electrònics, que expressament autoritza) de ofertes, promocions i en general d’accionsmàrqueting, relacionades amb l’objecte social de Ubaefitness.

L’ús i enviament de formularis o qualsevol altre d’aquesta pàgina web implica que l’usuari consent de forma expressa la recollida, tractament i ús de les seves dades en els termes referits en el paràgraf anterior.

Així mateix, se li informa que podrà exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel · lació i oposició mitjançant correu electrònic dirigit a info@eurofitness.com o bé mitjançant escrit dirigit a Ubaefitness, SL C / Perill 16-22 08012 Barcelona acreditant en ambdós casos la seva identitat.

Fes-te soci. Alta On-Line

La manera més fácil de fer-te soci d’Eurofitness.
Fes-te soci ara on.line i gaudeix dels avantatges exclusius només per a altes on.line.
T’ho posem fàcil : selecciones el Club, omples les dades personals, esculls l’oferta que més s’ajusti a les tevés necessitats i fas el pagament!

1. Dades de contacte
2. Seleccioneu opcions
3. Pagament

Demana la teva invitació

Et convidem a que gaudeixis de Eurofitness. Omple el formulari amb les teves dades i disposaràs d'una invitació personal.

Gènere
Document
Data de naixement

Formulari de contacte

Deixa'ns les teves dades i contactarem amb tu.