Destacat

Comunicat Oficial

Després de tres llargs mesos de confinament, tots els clubs van realitzar un gran esforç per adequar les instal•lacions amb uns protocols validats per totes les autoritats competents, aconseguint crear uns espais segurs i saludables per  practicar activitats esportives.

Compartim amb les institucions que la prioritat, ara mateix, és la salut. Per a Eurofitness sempre ho ha estat, i es per això que durant aquestes setmanes hem treballat incansablement perquè els nostres fossin espais segurs per a la pràctica esportiva. I de fet, no s’ha detectat cap brot a les instal•lacions.

Malauradament, després d’uns dies de lluita conjuntament amb l’Ajuntament de Barcelona i de tots els gestors esportius tant públics com privats per evitar la suspensió de l’activitat esportiva, de nou us hem de comunicar que ens obliguen a TANCAR els clubs de Barcelona i Badalona, per ordre de la Generalitat de Catalunya, amb les mesures publicades a la Resolució SLT/1746/2020 a partir de 20 de juliol de 2020.

A hores d’ara no podem concretar la durada del tancament dels centres. L’Ajuntament de Barcelona ja ha anunciat que presentarà a la Generalitat un informe detallant totes les mesures preses pels Centres Esportius per tal que el ProciCat aixequi l’ordre de tancaments dels clubs el més aviat possible.

Us mantindrem informats de totes les novetat al web i xarxes social,

Agraint la vostra comprensió,
L’Equip Eurofitness

*Excepte Campus esportius.