Destacat

Comunicat Oficial

Benvolgudes clientes i clients,

Des del Grup Eurofitness volem adreçar-vos un missatge de confiança i d’agraïment referent a la situació que estem vivint tots plegats.

El tancament dels clubs Eurofitness ha estat una decisió forçada per moltes circumstàncies, però presa sempre amb la finalitat de vetllar pel benestar i la salut de les nostres clientes i clients, i de tot l’equip de professionals que formen el Grup.

Des del primer dia, a Eurofitness estem treballant per gestionar aquesta situació inèdita i sense precedents, de la millor manera possible. És precisament per això que volem agrair tots els missatges de comprensió, d’empatia i de recolzament que estem rebent aquests dies per part de molts de vosaltres. Tot plegat ens ajudarà a recuperar amb tota la força i la il·lusió l’activitat dels clubs i de tot el nostre personal tan bon punt puguem reobrir.

En aquests moments, i de forma conjunta amb l’Ajuntament de Barcelona i la resta de Centres Esportius Municipals, s’està estudiant i treballant de la forma més ràpida possible, quin és l’impacte d’aquest tancament i quina és la millor manera de procedir per tal de, entre altres coses, trobar la manera de compensar-vos, tant aquests dies de tancament, com quan puguem reobrir els centres.

Volem seguir comptant amb la vostra comprensió i compromís per poder continuar donant el mateix servei de  qualitat, tan bon punt es puguin reobrir les portes dels centres.

Novament, gràcies per la vostra comprensió i confiança.