Destacat

Eurofitness i la UFEC fusionen la seva graella per fer esport a casa

Des d’aquesta setmana, els clubs Eurofitness i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) sumen esforços i acorden fusionar la seva graella de sessions en directe i gratuïtes, amb l’objectiu d’ampliar l’oferta per practicar esport i activitat física a casa durant el confinament. D’aquesta manera, tota la població tindrà al seu abast una gran varietat de classes en directe de tècnics dels centres esportius gestionats per Eurofitness i per la UFEC, amb els seus gimnasos Uesports i Urban esports.

 

En aquests temps de confinament, fer esport a casa és més necessari que mai: mantenir-se actiu fa que tinguem una societat més sana no només físicament, sinó també mentalment, i més ara que hem d’estar tancats a casa. Ambdues entitats sempre han estat compromeses amb aquest objectiu, que ara reforcen amb aquest acord.

 

Eurofitness té 13 clubs (els 6 de Barcelona, Badalona, Sant Cugat del Vallès, Mataró, A Coruña, Szczeci i Ljubliana). La UFEC en gestiona 9 centres esportius en diferents poblacions de Catalunya (Barcelona, Alella, Arenys de Mar, Sabadell, Salt i Sant Celoni).  Entre les dues cadenes sumen 60.000 abonats.

 

VISITA LA GRAELLA D’EUROFITNESS

VISITA LA GRAELLA D’UESPORTS/URBAN ESPORTS