Destacat

Fins la propera obertura del club, no cobrarem quotes

Benvolgudes clientes i clients,

Des del Grup Eurofitness volem dirigir-vos un nou missatge de confiança i d’agraïment en referència a la situació que estem vivint junts.

Com us vam avançar al comunicat anterior, el tancament dels Clubs Eurofitness ha estat una decisió forçada per moltes circumstàncies , però sempre presa amb la finalitat de vetllar pel benestar i la salut dels nostres clients i clientes, i de tot l’equip de professionals que formen el Grup. Des del primer dia, a Eurofitness hem estat treballant  per gestionar aquesta situació inèdita i sense precedents  al més ràpid possible i de la millora manera.

A TAL EFECTE I FINS QUE NO TORNEM A OBRIR, US COMUNIQUEM QUE NO SERÀ EMÈS CAP REBUT DE CÀRREC DE CAP TIPUS DE QUOTA, MODALITAT O CURSET. PEL QUE FA LA PART PROPORCIONAL DEL MES DE MARÇ MIRAREM DE COMPENSAR-HO A PARTIR DE LA REOBERTURA DEL CLUB.

Volem seguir comptant amb la vostra comprensió i  compromís per poder continuar donant el millor servei de qualitat, tant bon punt es puguin reobrir els Clubs. Entre tant, volem seguir estant al vostre costat, per això us oferim entrenar a casa amb nosaltres. Seguiu-nos cada dia a les nostres xarxes socials  i web per poder seguir entrenant i realitzant activitats per a vosaltres i per a tota la vostra família.

Gràcies de nou per la vostra confiança.

 

Ens importa la teva salut i la de la teva família .
Queda’t a casa, però no paris d’entrenar amb nosaltres!