Destacat

Nou servei d’Entrenador Personal Online

A Eurofitness volem que no t’aturis, per això nosaltres tampoc ens aturem i et presentem un nou servei d’Entrenador Personal online!

Mantenir-nos actius i amb un estil de vida saludable ens ajuda a regular la nostra salut menta i física, també és una gran manera de millorar el nostre estat d’ànim. Per això, des d’Eurofitness, estem treballant aquest dies per proposar-te una àmplia oferta d’activitats.

Vols millorar la teva salut amb exercici físic però no saps com fer-ho?

A partir d’avui, tens a les teves mans el nou servei d’Entrenament Personal Online on el nostre equip t’ajudarà, t’orientarà i sobretot et motivarà per tal de que puguis assolir els teus objectius amb el millor assessorament possible.

Escull el professional amb el que més t’identifiquis i deixa-li per escrit la teva consulta. En un període de 24 a 48 h rebràs a la direcció de correu electrònic que ens has facilitat,  una resposta on l’entrenador/a personal posarà solució a la teves necessitats.

– ENTRENAMENT HIIT I ESQUENA SANA
– ENTRENAMENT DE LLARGA DURADA I MOBILITAT FUNCIONAL
– ENTRENAMENT GENT GRAN, DIVERSITAT FUNCIONAL I ENTRENAMENT METABÒLIC
– ENTRENAMENT READAPTACIÓ I ENTRENAMENT FUNCIONAL

Troba el teu Entrenador Personal online al web Eurofitness, dins l’apartat ENTRENA A CASA. I segueix també l’APP del teu club, o els nostres perfils de Facebook, Instagram i Youtube, on t’anirem informant de totes les novetats que estem preparant per a tu.

Perquè ens importa la teva salut i la de la teva família:
queda’t a casa, però no paris d’entrenar amb nosaltres!