El proper divendres 12 d’octubre arriba la 6a edició de la Cursa Eurofitness al districte barceloní de Nou Barris. La cursa té dos modalitats, la de 5 km i la de 10 km amb punt de sortida i arribada al mateix lloc.

La Cursa és oberta a tothom, tant si sou clientes o no dels clubs Eurofitness, esportistes de Barcelona i de tot Catalunya. La competició és homologada en distància i serà cronometrada per l’empresa Championchip.

La inscripció es tancarà quan s’assoleixin les 1.500 inscripcions o el dia 8 d’octubre a les
00:00h.

Tots els participants tindran una samarreta obsequi, amb la recollida de dorsal, i una bossa finisher al finalitzar la cursa.

INSCRIPCIONS:
Ja estan obertes les inscripcions.RECORREGUT:
Rosselló i Porcel (sortida)/ Av. Meridiana (zona vianants)/Pintor Alsamora/Psg Andreu Nin / C. De laVèlia / C. D’Alella/ C. Arnau d’Oms/ C. De la Maladeta / C. d’Alloza/ C. Dr Pi i Molist/ Psg. Verdum/ Plç Llucmajor/PsgValldaura/ Plç dels Avis / C. Escultor Ordoñez / C. de la Maladeta / Estudiants/ C. Deià/ C. Pi ferrer / Av. Rio de Janeiro / Psg. Valldaura / Psg Andreu Nin / C. Roselló i Porcel (arribada)

CIRCUITS:
El circuit de la VI Cursa Eurofitness 2018 amb sortida i arribada al Carrer Rosselló i Porcel, en el Parc Esportiu Municipal de Can Dragó, transcorrerà per diferents carrers del districte de Nou Barris.El recorregut constarà d’ 1 volta per la cursa de 5 km i dues per la de 10 km. L’interior de l’Estadi es reserva per a àrea de serveis i escalfament.

RECOLLIDA:
La recollida del dorsal i el xip serà dijous 11 d’octubre de 16 a 21 h a la Palestra de Can Dragó.

REGLAMENT:
Seguiu aquest enllaç per consultar el reglament de la 6a Cursa Eurofitness

Properament tindreu més informació.

 


Fes-te soci. Alta On-Line

La manera més fácil de fer-te soci d’Eurofitness.
Fes-te soci ara on.line i gaudeix dels avantatges exclusius només per a altes on.line.
T’ho posem fàcil : selecciones el Club, omples les dades personals, esculls l’oferta que més s’ajusti a les tevés necessitats i fas el pagament!

1. Dades de contacte
2. Seleccioneu opcions
3. Pagament

Demana la teva invitació

Et convidem a que gaudeixis de Eurofitness. Omple el formulari amb les teves dades i disposaràs d'una invitació personal.

Gènere
Document
Data de naixement

Formulari de contacte

Deixa'ns les teves dades i contactarem amb tu.