Eurofitness Edu

Gratuïtat a tots els centres de fitness:
Llegir més

Tots els nostres alumnes del cicle formatiu de grau superior i semi presencial podran accedir de forma totalment gratuïta a tots els espais ( sala de fitness, piscina, spa,, etc… ) i activitats del centre Eurofitness Perill on esta ubicat el centre de formació. Per altra banda els alumnes del cicle formatiu de grau mig ho podran fer al centre Eurofitness Can Dragó.
A més a més, tots els alumnes podran gaudir dels deu centres de fitness dels que disposa el grup Eurofitness Ubae de forma gratuïta. Només haureu de seleccionar el centre al que voldreu assistir i us tramitarem l’alta des del propi centre de formació.
Podeu consultar la ubicació, característiques i oferta de cada centre a partir del següent enllaç: www.eurofitness.com

Descomptes per a familiars:
Llegir més

Però no només pensem en els alumnes sinó que els familiars també podran beneficiar-se de condicions excepcionals alhora de fer-se abonat de qualsevol dels centres, ja que gaudiran de matrícula gratuïta i un 10% de descompte en la quota mensual.

Formació en centres de treball:
Llegir més

Dins del pla d’estudis dels cicles formatius els alumnes han de realitzar 410 hores de pràctiques amb l’objectiu de d’aproximar-se al mon laboral així com aplicar el conjunt de coneixements adquirits al llarg de la seva formació.
Per tal de facilitar aquesta part de la formació, l’escola té conveni amb un gran nombre de centres de fitness, entitats i clubs esportius de tota Barcelona i la seva àrea metropolitana, per a que els alumnes puguin realitzar les seves pràctiques durant els dos anys del cicle formatiu.
Gràcies a aquests convenis, podem oferir a tots els nostres alumnes un lloc de pràctiques totalment gestionat per l’escola i amb un seguiment constant i tutoritzat tant pel responsable de la empresa com pel coordinador de l’escola.
Aquests centres de pràctiques col•laboren amb Eurofitness Edu des de fa més de 15 anys i són una garantia d’aprenentatge i d’oportunitat laboral real pels nostres alumnes.
Aquesta col•laboració facilita l’apropament de l’alumnes al mon laboral i ens ajuda a mantenir el percentatge d’inserció laboral per sobre del 80% en els últims 5 anys.

Borsa de treball:
Llegir més

Uns dels principals objectius del centre es sens dubte afavorir la inserció laboral dels alumnes, per això disposem d’una amplia borsa de treball que la conforma principalment EUROFITNESS – UBAE, però també un gran nombre d’empreses col•laboradores en l’àmbit de la salut i l’esport.
Aquesta xarxa de col•laboradors ens ha portat a un 75% de capacitat d’inserció laboral dels nostres alumnes des de la creació del centre i el que es més important per nosaltres, en el sector de l’esport com es el seu desig alhora de cursar aquests estudi.

Beques:
Llegir més

El programa de beques del centre té com a principals objectius tant motivar als alumnes en el seu rendiment acadèmic, com la possibilitat de amortitzar econòmicament la inversió que els alumnes fan cursant els seus estudis a través de premis econòmics o contractes laborals remunerats.

Fes-te soci. Alta On-Line

La manera més fàcil de fer-te soci d’Eurofitness.
Fes-te soci ara online i gaudeix dels avantatges exclusius només per a altes online.
T’ho posem fàcil: selecciones el Club, omples les dades personals, esculls l’oferta que més s’ajusti a les teves necessitats i fas el pagament!

1. Dades de contacte
2. Seleccioneu opcions
3. Pagament

Demana la teva invitació

Et convidem a que gaudeixis de Eurofitness. Omple el formulari amb les teves dades i disposaràs d'una invitació personal.

Gènere
Document
Data de naixement

Formulari de contacte

Deixa'ns les teves dades i contactarem amb tu.