Eurofitness Edu

Comptem amb la col·laboració de:

 

FUNDACIÓ UBAE: La fundació de la Unió Barcelonina d’Associacions Esportives (Ubae) destinada a la promoció d’activitats socials i de formació relacionades amb l’esport, aporta al cicle formatiu d’EurofitnessEdu les beques als millors estudiants de primer i segon curs del Grau Superior. Aquestes beques estan valorades en 2000€ i premien l’esforç acadèmic dels nostres alumnes.
EUROFITNESS: El grup Eurofitness gestiona a Barcelona i la seva àrea metropolitana, 13 centres de Fitness, aquesta fet, ens permet donar grans possibilitats d’inserció laboral als nostres alumnes, així com grans possibilitats per a realitzar les pràctiques.
La relació entre el cicle formatiu i l’empresa arriba a ser tant estreta que podem afirmar amb satisfacció, que gran part dels tècnics esportius que diàriament donen classes d’activitats dirigides, fan programes d’entrenament a sala de fitness, fan cursets de natació, socorristes o entrenadors personals s’han format amb nosaltres.
LA PICA TRIPS & EVENTS: Empresa d’esports d’aventura i esports al medi natural, amb la que EurofitnessEdu esta associada per a la realització del Cicle Formatiu de Grau Mig de Conducció d’activitats fisicoesportives en el Medi Natural.
Aquesta associació ens permet oferir professorat especialista en activitats al medi natural, així com garantir la millor experiència i formació, en les diferents sortides que realitzen els alumnes del Grau Mitjà.
CE Joan Miró: Centre esportiu de fitness situat a Barcelona. La seva col·laboració amb Eurofitness Edu es remunta als inicis del cicle i ens ha permès al llarg de tots aquest anys, que els nostres alumnes puguin realitzar les seves pràctiques i que puguin accedir a les formacions i ofertes de treball. Tant estreta i fluida ha estat la relació entre les dues empreses, que ens hem nodrit mútuament de tècnics esportius o professors.
Club Natació Sabadell: Per a la nova apertura del centre Eurofitness Edu Sabadell, gaudirem de la estreta col·laboració del Club Natació Sabadell, un dels clubs esportius més importants de Catalunya. Aquesta col·laboració ens permetrà expandir el nostre model de formació a la zona del Vallés Occidental, i consolidar Eurofitness Edu com el centre de formació privat i homologat, més gran de Catalunya.
BH: Empresa dedicada a la fabricació de bicicletes. Actualment un dels principals proveïdors de material de fitness i cycling d’Eurofitness. Aquesta empresa col·labora amb el cicle a través del curs de certificació oficial de cycling, que te com a objectiu, facilitar la inserció laboral dels alumnes com a tècnics especialistes en aquesta activitat.
LESS MILLS:Less Mills, empresa creadora dels programes d’activitats dirigides que actualment tenen el major nombre d’usuaris a tot el mon, activitats com Body Combat, Body Pump, Body Balance, etc… son activitats que estan presents en la majoria dels centres de fitness.
La col·laboració d’EurofitnessEdu implica l’accés en exclusivitat dels nostres alumnes a les certificacions oficials dels programes de Less Mills, factor fonamental que afavoreix encara més la inserció laboral dels nostres alumnes al sector de fitness.
AE L’EIXAMPLE: Entitat esportiva de Barcelona dedicada tant a l’organització d’activitats esportives escolars com en la gestió directa d’equipaments de titularitat municipal. Eurofitness Edu col·labora amb aquesta entitat tant en les activitats extraescolars com en els campus d’estiu que organitzen per tota la ciutat. Fruit d’aquesta relació de confiança entre Eurofitness Edu i l’Associació Esportiva l’Eixample, neix el compromís de l’entitat amb la formació dels futurs professionals de l’activitat física i l’esport, desenvolupant la beca formativa que cada any otorga l’AE Eixample en l’acte inaugural del curs escolar.
INTERCERDANYA: Empresa especialista en els esports d’hivern. Otorga una beca pel millor procediment relacionat amb la skiada: un Cap de setmana a la neu per a dos persones, amb hotel, forfait i formació.
HOLMES PLACE: Empresa dedicada a la gestió de centres de fitness a Barcelona i la seva àrea metropolitana. La seva col·laboració amb Eurofitness Edu permet que els nostres alumnes puguin realitzar les seves pràctiques i creïn un nou vincle que els hi faciliti la posterior inserció laboral.
CLAROR: Empresa dedicada a la gestió de centres de fitness a Barcelona i província. La seva col·laboració amb Eurofitness Edu permet que els nostres alumnes puguin realitzar les seves pràctiques i que coneguin el funcionament d’un dels operadors més arrelats a la ciutat de Barcelona i a la promoció de l’esport entre els seus ciutadans.
CEM OLÍMPICS: Centre esportiu pertanyent a l’empresa IGE BCN. Empresa dedicada a la gestió de centres de fitness a Barcelona i província. Dins de Barcelona compta amb el CEM Olímpics i el CEM Guinardó. La seva col·laboració amb Eurofitness Edu permet que els nostres alumnes puguin realitzar les seves pràctiques i que puguin accedir a les formacions i ofertes de treball que aquests centres necessitin cobrir.
La Huella Workout Club: Empresa especialitzada en centres d’entrenament de Crossfit. La seva col·laboració amb Eurofitness Edu permet que els alumnes del nou cicle formatiu de grau superior de condicionament físic i fitness, puguin realitzar les seves sessions pràctiques en les instal·lacions d’un dels seus Box de Crossfit, i que rebin la formació en aquesta activitat, amb un gran potencial laboral, dels millors tècnics i formadors.
Fes Padel: Fes Padel, es l’empresa que gestiona el servei de pàdel dels centres Eurofitness Can Dragó i Eurofitness El Sorrall ( Mataró ). Actualment acull alumnes en pràctiques del cicle formatiu, permet la utilització de les seves pistes per cursar el crèdit de pàdel al cicle de grau superior socioesportiu i aporta el professor especialista per aquest crèdit. Una relació que afavoreix la inserció laboral dels alumnes en un sector amb una gran expansió i demanda de tècnics.
Voluntaris 2000: Voluntaris 2000 es l’entitat que va donar continuïtat al moviment de voluntariat sorgit arrel dels Jocs Olímpics de Barcelona 92′. Com a entitat del grup Ubae, permet que els nostres alumnes puguin participar i viure des de dins, l’organització dels principals esdeveniments esportius que es realitzen a la nostra ciutat, sense oblidar el caràcter social i altruista d’aquesta participació.

Fes-te soci. Alta On-Line

La manera més fàcil de fer-te soci d’Eurofitness.
Fes-te soci ara online i gaudeix dels avantatges exclusius només per a altes online.
T’ho posem fàcil: selecciones el Club, omples les dades personals, esculls l’oferta que més s’ajusti a les teves necessitats i fas el pagament!

1. Dades de contacte
2. Seleccioneu opcions
3. Pagament

Demana la teva invitació

Et convidem a que gaudeixis de Eurofitness. Omple el formulari amb les teves dades i disposaràs d'una invitació personal.

Gènere
Document
Data de naixement

Formulari de contacte

Deixa'ns les teves dades i contactarem amb tu.