Info Jump

El Jumping arriba amb energia a Eurofitness!

Cansat i avorrit d’entrenar sempre de la mateixa manera? A Eurofitness tenim la solució! Alguns dels nostres centres ja ofereixen el Jumping Fitness, una nova activitat dirigida ideal per aconseguir un entrenament eficient, motivador i divertit. Es tracta d’un trampolí hexagonal que permet gaudir d’un entrenament físic i dinàmic aportant una major llibertat del moviment durant la pràctica esportiva.

El Jumping Fitness provoca que s’activin més de 400 músculs del cos, molt més que quan es practiquen altres esports d’una intensitat similar. A més, la forma en que està dissenyat permet reduir l’impacte a les articulacions. D’aquesta manera, els usuaris poden enfortir cada part del cos i, a la vegada, millorar la coordinació dels moviments i augmentar la resistència.

A banda dels avantatges físics que aporta aquest mètode d’entrenament, destaca també la millora del teu benestar ja que activa el bon humor i és una pràctica ideal per sentir-se bé amb un mateix, socialitzar-se i sentir l’adrenalina a ritme de la música més energètica.

Es tracta d’una rutina que utilitza tècniques fàcils d’aprendre i garanteix resultats ràpids i eficients. Per tant, el Jumping Fitness és un entrenament adequat per persones de qualsevol pes, edat o nivell de resistència.

Anima’t a provar aquesta activitat i descobreix el poder del salt!

(Imatges d’Eurofitness Badalona)