Destacat

Let’s work together to get our young people moving!

A partir del 12 de setembre, arriba en primícia als clubs Eurofitness el BORN TO MOVE ™, un programa per als més joves íntegre en anglès.

BORN TO MOVE ™ de Les Mills és un nou programa que connecta els joves amb la seva necessitat natural de moure’s i a l’alegria, la vitalitat i l’autoestima que es desprenen d’aquest moviment. BORN TO MOVE ™ construeix la confiança i desenvolupa habilitats mitjançant històries, jocs, creació d’equips, rendiment, resolució de problemes i la màgia de la música. Les sèries contínues porten als nens des de l’edat petita fins a la seva adolescència a fomentar i cimentar hàbits físics positius que mantindran durant tota la vida.

4-5 anys:  els nens en aquest grup d’edat responen millor a les històries, pel que les lletres d’aquesta classe de 45 o 55 minuts estan escrites per involucrar-los a la narrativa. A mida que es mouen, desenvolupen les seves habilitats d’equilibri, transferència de pes i concentració, al mateix temps que aprenen a interpretar la música i es mouen amb ritme.

6-7 anys:  aquesta classe introdueix habilitats fonamentals de moviment, però ho fa fent servir la diversió enlloc de rutines d’exercicis formals. Els nens d’aquesta edat són principalment aprenents visuals, pel que els instructors posen molt d’èmfasi en demostrar els moviments que poden copiar fàcilment. La coreografia simple entrena la consciència corporal, l’equilibri, la coordinació i el control. Les classes duren 30, 45 o 55 minuts.

8-12 anys: les classes duren 30 o 45 minuts i inclouen una varietat de moviments de dansa, arts marcials i ioga, tot acompanyat de bona música! Els instructors barregen el contingut regularment per a millorar les seves habilitats d’aptituds física i mantenir l’emoció.

Les places són limitades per a cada grup: ja és obert el període d’inscripció!

Per a més informació o per a fer la reserva de plaça, consulteu a la recepció del vostre club.