Destacat

NOU EUROFITNESS CAN DRAGÓ: LA HISTÒRIA ENS FA CADA DIA MÉS GRANS !

Aquesta propera primavera de 2018, el club inaugurarà l’edifici d’ampliació ubicat al costat de la zona de piscina. El nou edifici ha de permetre unificar l’oferta de serveis de fitness d’uns dels centres esportius més emblemàtics de la ciutat.

A l’abril de 1990, es va inaugurar l’edifici de palestra i la pista d’atletisme, que fins el moment inclou tota l’oferta d’activitats de fitness, amb gaire bé 100 sessions dirigides i una sala d’entrenament de 700 m2. Al setembre de 1992, es vam inaugurar les piscines cobertes del club, on a banda de la natació lliure, s’han dut a terme el programa de sessions dirigides a l’aigua, i una de les propostes de cursets de natació més rellevants de Barcelona.

L’estiu de 1993, es va inaugurar la piscina descoberta més gran de la nostra ciutat, amb una làmina d’aigua de 3.000 m2 i un espai annex de 15.000 m2 de gespa natural. En els mesos d’estiu, prop de 100.000 persones gaudeixen d’un ampli espai de lleure en un entorn natural ubicat en un dels districtes més dinàmics de la ciutat.

L’estiu de 2013, es varen construir les pistes de pàdel del club, creixent així l’oferta de serveis i esdevenint en poc temps una experiència d’èxit amb una àmplia acceptació per part dels amants d’aquesta disciplina i de l’activitat física en general.

En el 2016 es va renovar, per segona vegada, la superfície de la pista d’atletisme contribuint així a la millora de les condicions de pràctica d’aquest esport, i a la millora del confort per als usuaris del club, no necessàriament identificats amb l’atletisme, però si amants de l‘activitat a l’aire lliure.

El nou edifici ampliarà l’oferta d’espais en 2.500 m2 distribuïts en tres plantes amb il•luminació natural i una distribució d’espais molt polivalent que ajudarà a la implantació de programes d’activitats innovadors i desafiants.

A la planta baixa es proposa una àmplia sala de fitness dotada d’equips d’entrenament de darrera generació amb pantalles multimèdia, proveïts pel fabricant BH que ha escollit la marca Eurofitness per fer una aposta ferma per la qualitat de servei als clients i la fiabilitat del seu equipament.

L’espai de la sala de fitness contemplarà diferents àrees d’entrenament i s’ambientarà de diferent manera en funció de la zona escollida per entrenar. Des de l’àrea d’entrenament cardiovascular i els equips de tonificació muscular fins a la zona de pes lliure i entrenament funcional, l’espai oferirà una oferta d’activitats segmentada en funció de les necessitats i desitjos de cada usuari.

La sala complementarà el seu servei amb una zona de boxa i un espai per a desenvolupar sessions express, on es plantejaran fórmules d’entrenament efectiu i intens en poc interval de temps.

La personalització del servei en la sala de fitness es veurà caracteritzada per la presència de les màquines intel•ligents del fabricant EGYM. És tracta d’equips d’entrenament que s’ajusten a les necessitats i característiques de cada persona, facilitant així l’entrenament i l’assoliment dels objectius proposats.

A la primera planta es localitzen 4 estudis pel desenvolupament del programa d’activitats dirigides.

El disseny i distribució dels espais permetrà gaudir d’una experiència de pràctica única a la ciutat.

Sales equipades amb l’ambientació necessària per motivar i desafiar als participants en les sessions. Jocs de llums, efectes de realitat plegat, tot plegat plantejat de manera compatible amb les activitats més relaxants.

Finalment la segona planta planteja la disponibilitat de petits estudis per a dur a terme diferents dinàmiques de grups, reunions, formació i plantejar sessions divulgatives de temes d’interès.

El nou edifici es vincularà amb l’actual ubicació de les piscines cobertes gràcies a la disposició d’un vestíbul modern i funcional que farà de l’atenció als usuaris un dels trets més significatius del segell Eurofitness.

Àmplies zones de descans i espais d’atenció personalitzada es plantegen com a la presentació d’una experiència de servei inoblidable.

L’equip de professionals d’Eurofitness Can Dragó estarà encantat d’atendre’t per a qualsevol consulta que desitgis plantejar-nos.

Imagina la #ExperiènciaCanDragó